Abordare: Sofia, str. Geo Milev nr. 15Sună-ne: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg
Abordare: Sofia, str. Geo Milev nr. 15Sună-ne: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg

Cart

Total:$170.00

Favorite


PARFURI

Cu cuvinte simple, diferența dintre Parfum, EDT, EDP și EDC este de fapt legată de concentrația lor în materiile prime. Cu cât parfumul este mai concentrat, cu atât va rezista mai mult pe pielea ta.

parfum (parfum)
Este cel mai puternic parfum disponibil, compus din concentratie de 15-30% esenta de parfum. Aceasta înseamnă că nu numai că trebuie să folosești mai puțin, dar parfumul durează mai mult, de obicei până la 6-8 ore, în funcție de tipul tău de piele.

EDP ​​(Apa de Parfum)
Este mai usor decat parfumul, cu o concentratie de 8-15%, dar are totusi caracteristici de lunga durata, de la 4 la 5 ore. Este mai ieftin decât parfumul pur.

EDT (Apă de toaletă)
Este mai ușor decât EDP, cu concentrație de esență de 4-8%. De obicei durează de la 2 la 4 ore.

EDC (apa de colonie / apa de colonie)
Este mai ușor decât EDT, numit adesea la fel ca apa de colonie și are cea mai mare diluție de parfumuri cu o concentrație de 3-5% de esență de parfum. De obicei durează 2 ore.

Multe companii folosesc testere de parfum pentru a-și promova produsul și pentru a-i inspira pe cumpărători să facă o achiziție. Testerele de parfum sunt de obicei fiole mici de parfum. Cumpărătorii pot degusta parfumul în timp ce se află în magazin și, dacă le place parfumul, își pot cumpăra propria sticlă. Testerele de parfum sunt o modalitate prin care producătorii pot oferi cumpărătorului o mostră reală a produsului.

Deși de obicei sunt plasate în pachete mai mici, unele testere de parfum sunt folosite în fiole mult mai mari decât cele obișnuite. Acest lucru permite oferirea unui număr mai mare de mostre fără teama de a rămâne fără. Unii producători și cumpărători simt că sticlele mai mari nu reprezintă cu exactitate parfumul real al parfumului. Din acest motiv, mulți dintre cei mai importanți producători refuză să introducă un produs nou în altceva decât într-o sticlă mică. În timp ce majoritatea testerilor de parfum vin cu o cutie de hârtie moale în care să pulverizeze sau să aplice parfumul, majoritatea cumpărătorilor aplică parfumul direct pe piele pentru a obține o senzație mai realistă a parfumului pe corpul lor.

Alegerea unui parfum poate părea confuză, citiți ghidul nostru pentru alegerea parfumului potrivit pentru dvs.

Parfumul tău preferat poate deveni cu adevărat o parte din tine, o extensie a personalității tale. Dar cum să alegi unul? Cu atât de multe arome diferite din care să alegi, este ușor să ridici mâinile în timp ce le cauți pe ale tale. Iată câteva recomandări simple pentru alegerea parfumului potrivit:

1. Alege-ți notele
Există diferite „note” în fiecare parfum sau colonie. Mirosul general este determinat de aceste note. Aceste note sunt împărțite în trei niveluri: de bază, de vârf sau de cap și de mijloc sau de inimă, care lucrează împreună pentru a crea un parfum diferit. Înainte de a lua o decizie de cumpărare, este întotdeauna o idee bună să aflați ce tipuri de colonie sau parfum vă plac și apoi să vă uitați la notele principale pe care le conțin.
2. Vezi Niveluri de concentrare
Aromele sunt disponibile în patru niveluri de concentrare. Pe măsură ce concentrația crește, prețul crește de obicei. Coloniile sau parfumurile cu concentrație mare au de obicei o aromă mai puternică și parfumul durează mai mult. Pot fi puțin scumpe, dar unii oameni cred că costul suplimentar merită.
3. Testează aroma
Înainte de a cumpăra orice parfum, faceți câteva teste simple pentru a vă asigura că este ceva ce ți-ar plăcea să folosești. Ideea este să testați o cantitate mică de parfum pe piele. Pielea noastră are propriul său set de hormoni și feromoni care pot schimba oarecum sau drastic felul în care miros. Pulverizați o cantitate mică pe încheieturi, așteptați câteva minute și apoi miroșiți parfumul pe piele.
4. Încercați un tester
Înțelegem cât de dificil poate fi să alegi un parfum. Drept urmare, înainte de a cumpăra produsul, încearcă parfumul tău preferat pe pielea ta în magazin. Puteți cere un tester sau o mostră de parfum, care vine cu un spray pentru o testare mai precisă.

„Depinde de pH-ul pielii tale.” Și din moment ce tu și prietenul tău nu sunteți aceeași persoană, parfumurile vor mirosi diferit pentru amândoi. Dar nu numai chimia corpului afectează felul în care parfumul miroase.

Singura modificare este în parfumul natural al pielii, drept urmare poate părea că parfumul este diferit, dar în realitate aroma parfumului nu se schimbă.

Aroma ne afectează direct psihicul. Un miros placut ne poate ridica foarte mult starea de spirit si starea de bine, dar mirosurile mai grele pot avea un efect negativ asupra noastra.

Regula principală este să nu exagerezi. Se recomanda folosirea apelor de toaleta, a apelor de colonie sau a parfumurilor mai proaspete in timpul zilei. Desigur, acest lucru ar trebui să fie în concordanță cu sezonul, în lunile de vară și primăvară este bine să folosiți arome mai proaspete, de exemplu citrice. În lunile reci ne putem concentra pe arome mai saturate, precum parfumurile orientale. Cu toate acestea, fiecare parfum este diferit și factorul principal este o alegere personală.

Parfumul are propria aroma specifică, amestecarea mai multor tipuri diferite poate dilua intensitatea aromei și poate crea o combinație mai puternică, nepotrivită, care se reflectă asupra stării de spirit.

Aceasta depinde de concentrația produsului. Parfumurile se aplică de obicei acolo unde pielea este cea mai caldă, de exemplu partea interioară a coatelor, dar și pe păr, unde mirosul este cel mai plăcut. Pe hainele din materiale naturale sau piele, de asemenea, miros bine. Cu toate acestea, nu este recomandat să-l aplicați pe haine albe sau mătase.

Durabilitatea este de câțiva ani dacă parfumul nu este expus la lumina directă a soarelui sau păstrat la o temperatură mai mare de 20 de grade. Parfumurile mai noi au pictograme, al căror scop este să arate după deschidere cât timp poate fi folosit produsul. Durabilitatea variază de la 12 la 36 de luni. Într-o sticlă închisă, parfumul original poate dura și mai mult. Dacă pe capacul unui parfum apare un inel sau începe să se întunece, înseamnă că este vechi. Dacă aroma devine acru, termenul de valabilitate a expirat.